dijous, 14 de desembre del 2017

Noves adquisicions

Darrerament les Biblioteques de Sant Pere de Ribes han incorporat al seu fons dues novetats de la secció de Món Laboral.

A la Biblioteca Josep Pla la darrera edició de la Guia d'estudi per a l'accés a la categoria de mosso/a del cos de Mossos d'Esquadra.

A la Biblioteca Manuel de Pedrolo Cómo escribir con éxito en cada profesión, de Silvia Adela Kohan



Per als professionals i tècnics de totes les àrees, escriure és una conseqüència necessària de la seva activitat: una tesi doctoral, un article, un assaig, un informe, un llibre, un email o un escrit tècnic particular. Saps de què vols parlar però com i per on començar a escriure això mateix? Com plasmar les idees per arribar al lector sense desviar-te del tema? Com aconseguir la unitat, la progressió de les idees, un bon començament que condueixi a un bon final?
Aquest llibre permet exercitar de forma pràctica les tècniques i estratègies per elaborar un text ric, de lectura clara i amena, aplicable a tots els professionals: metges, advocats, professors, administratius...amb les claus per a cada tipus de text i els secrets per a la seva efectivitat a l’hora d’expressar-ho.


Text extret del web https://www.casadellibro.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada